Aποκτήστε το αυθεντικό

Εξαιτίας της μοναδικότητας και της παγκόσμιας ζήτησης του Make-up Cover έχουν παραχθεί πολλές απομιμήσεις. Δυστυχώς αυτές οι απομιμήσεις βλάπτουν την αψεγάδιαστη φήμη του προϊόντος αφού δεν έχουν την ίδια ποιότητα. Επιπλέον, μπορεί να είναι βλαβερά για εσάς και να φέρουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε τα αυθεντικά προϊόντα, παρακαλούμε οι αγορές να γίνονται μόνο απο πιστοποιημένα σημεία πώλησης. Δείτε πώς μπορείτε να αναγνωρίζετε τα αυθεντικά.
Για την ασφάλεια σας κάντε scroll down ή κάντε κλίκ εδώ για να δείτε απο πού να ΜΗΝ αγοράζετε προϊόντα Dermacol.


 

ΥΦΗ

Μπορείτε να καταλάβετε εάν το προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση από την υφή του αφού ανοίξετε και πιέσετε το σωληνάριο.

Η υφή του αυθεντικού Dermacol Make-up Cover είναι σε μορφή άνυδρης μάζας και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε μορφή υγρού foundation. Το αυθεντικό είναι παχύρρευστο και κρεμώδες. Δεν διαρρέει από το σωληνάριο. Είναι απαραίτητο να το πιέσετε για να βγει. Επίσης το αυθεντικό Make-up Cover περιέχει υδρόφοβα συστατικά που απωθούν το νερό, οπότε είναι ένα αδιάβροχο foundation.

To αυθεντικό Make-up Cover έχει μια πλούσια σύσταση και παχύρρευστη υφή με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές (περισσότερο από 50%) που διασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη. Έτσι, μόνο το αυθεντικό μπορεί να καλύψει τις δερματικές ατέλειες όπως: κηλίδες χρωστικών, κηλίδες στο δέρμα, απώλεια χρωματισμού, ακμή, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, φλέβες και μώλωπες, ουλές, μεγάλες ελιές ή τατουάζ, ακόμη και σε λεπτό στρώμα. Ακόμα και πολύ μικρή ποσότητα (μόνο μια σταγόνα) από την πλούσια και υψηλής κάλυψης υφή του Make-up Cover είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο και καλύπτει όλες τις ατέλειες που έχουν αναφερθεί παραπάνω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Να είστε προσεκτικοί και να προστατεύετε την υγεία σας! Η απαράδεκτη, επικίνδυνη και βλαβερή ποιότητα των απομιμήσεων μπορούν να βλάψουν την υγεία σας επειδή συχνά περιέχουν τοξικά μέταλλα που έχουν επισημανθεί απο ειδικούς του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στην Πράγα. Κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ

Προσέχετε και αγοράστε μόνο από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Μην ψωνίζετε σε ύποπτα ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν χαμηλές τιμές και εξαιρετικά καλές προσφορές. Μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο των σημείων ασφαλούς πώλησης εδώ ή να επικοινωνήσετε με τον επίσημο διανομέα για τη χώρα σας ή να επικοινωνήσετε τα κεντρικά της Dermacol.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ralorfake
  • Το αυθεντικό Make-up Cover είναι συσκευασμένο σε κουτί που έχει ενιαίο σχέδιο για όλες τις αποχρώσεις του Make-Up Cover. Μέσα στο κουτί θα βρείτε πάντα ένα φυλλάδιο οδηγιών με περιγραφή σε πολλές γλώσσες και ένα χρυσό αλουμινένιο σωληνάριο με χρυσό καπάκι γεμισμένο με foundation.
  • Το κουτί του Make-up Cover έχει πάντα το ίδιο σχέδιο. Είναι σκούρο γκρι με ροζ λωρίδα στην κορυφή του κουτιού και ενσωματώνει χρυσά λογότυπα Dermacol στις πλευρές και χρυσή σφραγίδα γνησιότητας στο πίσω μέρος του κουτιού.
  • Η επιφάνεια του κουτιού δεν είναι ομαλή, είναι λίγο τραχιά λόγω του μοναδικού βερνικιού σε συνδυασμό με τις γυαλιστερές και ματ στρώσεις με ιδιαίτερα εφέ λάμψης στο σύνολο του κουτιού.
  • Στην μπροστινή πλευρά του κουτιού υπάρχει ανάγλυφη επιφάνεια - οι λέξεις DERMACOL MAKE-UP COVER είναι έντονες και ανυψωμένες.
  • Το άνω και κάτω καπάκι του κουτιού έχει επίσης μια ανάγλυφη επιφάνεια με το λογότυπο Dermacol.
  • Το κουτί του αυθεντικού MU COVER δεν καλύπτεται με συρρικνωμένο φύλλο.

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ®

  • Η σφραγίδα γνησιότητας είναι μία ειδική τεχνική εκτύπωσης από ένα λεπτό χρυσό φύλλο που είναι ενσωματωμένο απευθείας στο κουτί (δεν είναι αυτοκόλλητο!) και φέρει τα λογότυπα Dermacol, με ειδικά εφέ φωτισμού. Βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευασίας στη ροζ λωρίδα.
  • Η σφραγίδα γνησιότητας έχει πάντα μία ενιαία φόρμα με το ίδιο γραφικό σχέδιο, το ίδιο χρυσό χρώμα και ένα ενιαίο μέγεθος όπως μπορείτε να δείτε.
  • Δεν είναι δυνατή η αφαίρεση ή αποκόλληση της σφραγίδας γνησιότητας από το κουτί, επειδή δεν είναι αυτοκόλλητο.

ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Το αυθεντικό Make-up Cover συσκευάζεται σε χρυσό αλουμινένιο σωλήνα με ειδική τραχιά επιφάνεια. Το αυθεντικό Make-up Cover δεν είναι δυνατό να συσκευαστεί σε οτιδήποτε άλλο εκτός από έναν σωλήνα αλουμινίου, λόγω της μοναδικής υφής του που είναι συμβατή μόνο με ένα σωλήνα αλουμινίου. Επομένως, δεν μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό προϊόν συσκευασμένο σε πλαστικό κύπελλο ή σωλήνα, ή σε γυάλινη φιάλη ή σε οποιοδήποτε άλλο τύπο συσκευασίας.


ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Μια χαμηλή τιμή πρέπει πάντα να προκαλεί υποψίες! Το αυθεντικό Make-Up Cover κοστίζει μεταξύ 9 και 15 ευρώ. Εξαρτάται από την αγορά και το κατάστημα από το οποίο το αγοράζετε. Πάντα να ελέγχετε ότι αγοράζετε από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή και μη φοβάστε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες πριν αγοράσετε. Η υγεία σας είναι πιο σημαντική από την εξοικονόμηση χρημάτων.Παρακαλούμε να έχετε επιφύλαξη για αυτά τα e-shops και μην αγοράζετε τίποτα απο αυτά.
Αυτοί οι έμποροι πωλούν πλαστά προϊόντα που μπορούν να φέρουν την υγεία σας σε κίνδυνο.


www.dermacolbase.com
http://d-es.sales24shop.com/